La Barretina

MERCEDES SPRINTER 319 CDI 4X4

4x4 camper creuant riu
4x4 camper sota arc de sant martí
4x4 camper al costat de paret de neu
4x4 camper a pista pedregosa
4x4 camper a Noruega
4x4 camper a Islandia
4x4 camper a camp de lava
4x4 camper amb sostre elevable
4x4 camper a Landmanalaugar

És un vehicle d’aventura pensat per a l’oci de 4 persones, construït de forma modular per poder gaudir en cada moment del màxim d’espai possible a tots els seus racons i amb diversos elements que es munten i es desmunten de manera molt pràctica.

 

El vehicle està camperitzat de l'any 2015 pel prestigiós preparador de campers 4x4 URO-CAMPER.

El vehicle disposa d'un aparell navegador PIONEER de darrera generació amb entrada USB per poder posar la música o les pel·lícules que més us agradin.

Per a un major confort a l'hora de la conducció, porta instal·lada una suspensió pneumàtica a l'eix del darrera que es pot graduar en duresa depenent del terreny per on circulem i que dóna un alt grau d'estabilitat. Amb aquest sistema podem pujar o baixar el vehicle fins a 9 centímetres.

La tracció del vehicle és 4x2 de manera normal i conectable tant la tracció integral com les marxes curtes per a poder superar sense dificultats tot tipus de terreny.

El canvi de marxes automàtic i el control de velocitat fa que sigui extremadament còmode de conduir-lo per qualsevol de les rutes que us plantegem.

Per viatjar disposa de dos seients davanters individuals i un seient de dues places darrere, el qual es pot desplaçar lateralment i endavant o endarrera. Un cop s’ha estacionat, ràpidament es pot muntar el que seria la zona d’estar. Els dos seients davanters es giren i queden encarats a la banqueta del darrera. De darrera de la banqueta es treu una taula que completa el conjunt.

camper 4x4
lloguer camper

A l’hora de dormir no cal desmuntar la zona d’estar, a la part del darrera del vehicle es disposa de dues lliteres individuals i aixecant el sostre es disposa d’un confortable llit de dues places generoses. Tots els matalassos són de viscoelàstica per afavorir el descans.

A l’hora de cuinar es disposa de dos fogons a gas amb encesa piezoelèctrica i una campana estractora amb filtres de carboni.

La cuina està equipada amb  tots els estris necessaris per a fer els plats que a cadascú li vinguin de gust. Si necessites algun estri especial, no dubtis en consultar-nos. Al costat de la zona de cuina hi ha la nevera de 65 litres amb congelador incorporat que et permetrà tenir els aliments en les millors condicions i mantenir les begudes fresques. El vehicle està equipat amb un forn microones que agafa l'energia d'un inversor de corrent d'ona pura de 2.000 watts de potència, que permet a més a més poder-hi connectar qualsevol aparell a 220V amb menys d'aquesta potència.

lloguer autocaravana

L'energia elèctrica prové d'una bateria secundària de 170 ampers que es carrega a través d'una placa solar de 150 vats i de l'alternador del vehicle quan aquest està en marxa o bé a través d'un cable de corrent quan ens connectem a 220 volts. Aquest cable de corrent es subministra amb el lloguer del vehicle. Les dues bateries estan connectades de tal manera que mai es buida la bateria d'encesa quan estem parats i en canvi si que carreguen les dues quan el motor està en marxa o estem connectats a la xarxa. 

La Il·luminació interior consta de diferents llums leds posats estratègicament per a obtenir un bon fluxe de llum a tot el vehicle. Es va tenir especial cura en que cada llit disposi d'un llum de lectura així com un presa USB per si s'ha de carregar qualsevol aparell elèctric. Igualment, hi ha aquest tipus de carregador a la zona de menjador i una toma tipus encenedor de 12 volts.

Així mateix el vehicle disposa d'un aparell detector de gasos narcòtics i gasos tòxics per a poder dormir amb total tranquil·litat.

A la part del darrera disposa de WC químic tipus poti amagat dins un armari però desmuntable en pocs segons per poder-lo col·locar al lloc que resulti més còmode.

 

Tocant a la porta del darrera del vehicle hi ha la cabina de dutxa amb tots els elements necessaris per a ser utilitzada en qualsevol moment.

 

El vehicle disposa de calefacció i aigua calenta que proporciona un aparell WEBASTO DUALTOP que s’alimenta a través del gasoil del vehicle.

viatge amb camper 4x4
gaudeix d'un camper 4x4

El dipòsit d'aigua neta està situat a l'interior del vehicles i disposa d'una mànega amb diferents tipus d'enllaços ràpids i rosques per a poder carregar aigua a diferents punts de subministrament.

L'aigua que surt de la pica i de la dutxa es recull al dipòsit d'aigües grises que hi ha a la part de sota del vehicle, el qual disposa d'una vàlvula manual per al seu buidatge.

 

Totes les finestres del vehicle disposen d'enfosquidors tèrmics que faran més confortable l'estança en cas de fred, així  mateix la lona del sostre elevable també disposa d'aquests elements per a poder dormir amb total confort tot i que a l'exterior baixi per sota de zero graus.

L’espai per emmagatzematge és molt ampli, amb armaris de diferents mides i fondàries on podràs col·locar totes les teves pertinences.

ampli espai emmagatzematge
tanca armari Sprinter 4x4
llit al sostre elevable Sprinter 4x4

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS