top of page

És un vehicle d’aventura pensat per a l’oci de fins a 5 persones, construït de forma modular per poder gaudir en cada moment del màxim d’espai possible a tots els seus racons i amb diversos elements que es munten i es desmunten de manera molt pràctica.

 

El vehicle està camperitzat de l'any 2018 pel preparador de campers TMCAMPER.

La tracció del vehicle és el conegut sistema 4motion de Volkswagen, la qual va equipada amb un diferencial que fa el repartiment de tracció mitjançant un embragament multi-disc banyat en oli i amb una bomba hidràulica gestionada electrònicament. Aquest sistema té l’avantatge que actua automàticament quan detecta pèrdues de tracció.

 

Però no tant sols té el sistema de tracció 4motion sinó que aquest vehicle va ser equipat amb el mode de tracció total del prestigiós preparador austríac ACHLEITNER, que incorpora entre d’altres aspectes tècnics: proteccions d’alumini als baixos, carrosseria amb la suspensió aixecada, pneumàtics tot terreny, assistent d’arrancada en pujada, una caixa de transferència amb actuador pneumàtic de doble efecte i el més important de tot, un grup de marxes curtes amb 3 bloquejos de diferencial que la converteixen en un autèntic 4x4 capaç de passar per on sigui.

El canvi de marxes manual de sis velocitats fa que sigui extremadament còmode de conduir-lo per qualsevol de les rutes que us plantegem.

4motion
Achleitner

Per viatjar disposa de dos seients davanters individuals i un seient de tres places darrere, cosa que el fa un dels pocs vehicles del mercat d’aquest volum amb capacitat per a 5 persones per viatjar i 5 per dormir.

 

Aquest seient del darrera pot ser substituït per un seient de dues places en cas de que els usuaris siguin en total 4 persones, disposant així de més espai a la part del darrera.

 

Un cop s’ha estacionat, ràpidament es pot muntar el que seria la zona d’estar. Els dos seients davanters es giren i queden encarats a la banqueta del darrera. Amb el complement de la taula es completa el conjunt de la zona de menjador.

 

A l’hora de dormir no cal desmuntar la zona d’estar, a la part del darrera del vehicle es disposa de dues lliteres dobles de places generoses. Els matalassos són de viscoelàstica per afavorir el descans.

lloguer VW Crafter 4x4
lliteres Crafter 4Motion

A l’hora de cuinar es disposa d’un fogó a gas amb encesa piezoelèctrica, al costat de la qual hi ha una pica d’acer inoxidable de dimensions generoses per a facilitar les labors de neteja.

 

La cuina està equipada amb  tots els estris necessaris per a fer els plats que a cadascú li vinguin de gust. Si necessites algun estri especial, no dubtis en consultar-nos. Al costat de la zona de cuina hi ha la nevera de 50 litres amb congelador incorporat que et permetrà tenir els aliments en les millors condicions i mantenir les begudes fresques.

 

El vehicle està equipat amb un inversor de corrent d'ona pura de 500 watts de potència, que permet a més a més poder-hi connectar qualsevol aparell a 220V amb menys d'aquesta potència.

 

L'energia elèctrica prové de dues bateries secundàries de 100 ampers cada una que es carrega a través d'una placa solar de 150 vats i de l'alternador del vehicle quan aquest està en marxa o bé a través d'un cable de corrent quan ens connectem a 220 volts. Aquest cable de corrent es subministra amb el lloguer del vehicle. Les bateries estan connectades de tal manera que mai es buida la bateria d'encesa quan estem parats i en canvi si que carreguen les dues quan el motor està en marxa o estem connectats a la xarxa. 

dutxa camper

La Il·luminació interior consta de diferents llums leds posats estratègicament per a obtenir un bon flux de llum a tot el vehicle.

 

Es va tenir especial cura en que cada llit disposi d'un llum de lectura així com un presa USB per si s'ha de carregar qualsevol aparell elèctric. Igualment, hi ha aquest tipus de carregador a la zona de menjador i una toma tipus encenedor de 12 volts.

A la part de sota el llit disposa de WC químic tipus poti desmuntable en pocs segons per poder-lo col·locar al lloc que resulti més còmode.

 

Tocant a la porta del darrera del vehicle hi ha la cabina fixa de dutxa amb tots els elements necessaris per a ser utilitzada en qualsevol moment.

potti WC

El vehicle disposa de calefacció i aigua calenta que proporciona un aparell WEBASTO AIRTOP que s’alimenta a través del gasoil del vehicle. Aquest aparell dóna aire calent que a l’hora passa per un boiler que escalfa l’aigua i que permet tenir aigua calenta de manera ràpida i eficient. En posició d’estiu l’aire calent surt cap a fora del vehicle i en posició d’hivern l’aire entra a dins al vehicle per a escalfar-lo, tot això ve controlat per un panell analògic.

 

El dipòsit d'aigua neta està situat a la part de sota del vehicle. Es disposa d'una mànega amb diferents tipus d'enllaços ràpids i rosques per a poder carregar aigua a diferents punts de subministrament.

L'aigua que surt de la pica i de la dutxa es recull al dipòsit d'aigües grises que hi ha a la part de sota del vehicle, el qual disposa d'una vàlvula manual per al seu buidatge.

 

Totes les finestres del vehicle disposen d'enfosquidors tèrmics que faran més confortable l'estança en cas de fred.

 ​

L’espai per emmagatzematge és molt ampli, amb armaris de diferents mides i fondàries on podràs col·locar totes les teves pertinences.

lloguer autocaravana Tarragona
taula desplegable

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS

bottom of page