La Pepa

MITSUBISHI L200 2.5L 4x4 AMB CÈL.LULA URO-CAMPER

cèl.lula urocamper
La Pepa en acció
llibertat sobre rodes
paisatges de somni

És el vehicle amb les millors aptituds 4x4 que us oferim en lloguer. Concebut com a vehicle d'aventura amb totes les comoditats per a dos adults i un nen/a fins a 2 anys.

Està equipat amb un sistema de suspensió amb molles, ballestes i amortidors marca Old Man Emu, incorpora proteccions de baixos davanteres i central i porta separadors de rodes del darrere.

El vehicle va ser camperitzat pel prestigiós preparador de campers 4x4, URO-CAMPER al 2017.

Incorpora un cos de cèl·lula model Xplora S amb sostre elevable assistit per amortidors i porta d'obertura horitzontal. Va ser fabricat en panell sandvitx de 30 milímetres de gruix i recobriment exterior en polímer plàstic, la qual cosa li proporciona un excel·lent aïllant tant del fred com de la calor. L'accés a la cèl·lula es fa mitjançant escala d'alumini.

Disposa d'un sostre elevable impermeable per poder estar còmodament de peu al seu interior equipat amb tres finestres amb mosquiteres. Així mateix, a la part superior del mateix porta instal·lat un sistema de guies aeronàutiques per amarratge de càrregues i una claraboia nàutica Planus de 45x45 centímetres.

Les tres finestres de què disposa la cèl·lula són de la marca Seitz S4 de 70x35 centímetres. El mobiliari interior està fabricat amb sistema 3D BOX resistent a l'aigua, la taula és convertible en llit. Disposa d'un taulell de bambú i taula amb peu hidràulic amb impressió de mapamundi. L'accés als cellers de càrrega es pot fer tant des de l'interior com l'exterior. Tots els matalassos estan confeccionats en escuma d'alta densitat en 7 cm.

El sistema elèctric està compost per una bateria AGM de 200 ampers, el panell de control és de la marca Votronic model Terra. L'habitacle disposa de 2 unitats de presa de corrent de 12v, 1 unitat de presa de corrent USB i un endoll a 220 volts. La il·luminació interior és de tipus led. A l'exterior disposa d'una presa de corrent de 220 volts amb allargador per poder-nos connectar a qualsevol xarxa. Els llums exteriors es componen d'il·luminació sota tendal i focus de treball zona posterior.

Per carregar les bateries disposa d'un carregador separador de bateria connectat a l'alternador del vehicle i a la bateria auxiliar de la cèl·lula i d'un sistema fotovoltaic compost per panell solar monocristal·lí de 150w i regulador de càrrega connectat al panell d'informació Votronic Terra. A més porta instal·lat un inversor de corrent de 500 watts per poder obtenir energia a 220 volts amb qualsevol aparell de potència inferior a aquests 500.

La calefacció d'aire és una WEBASTO Air Top 2000 STC amb comandament multicontrol i ens proporciona així mateix calor suficient per escalfar l'aigua del boiler Elgena Nautic de 10 litres de capacitat.

El sistema d'aigües està compost per un dipòsit de 120 litres d'aigua potable amb bomba de 13 litres per minut de cabal. La dutxa desplegable és de teixit impermeable nàutic amb bomba per a desguàs i pot ser usada tant a l'interior com a l'exterior del vehicle.

La pica, amb tapa de vidre temperat, disposa d'una aixeta mescladora d'aigua freda i calenta. El dipòsit d'aigües grises té una capacitat de 50 litres.

Per cuinar disposem d'una cuina d'alcohol Dometic Origo 3000 de 2 focs i per guardar els aliments en les millors condicions es disposa d'una nevera de 45 litres.

A la part inferior del mobiliari es disposa de WC químic tipus poti dins d'un armari però desmuntable en pocs segons per poder-lo col·locar al lloc que resulti més còmode.

A l'exterior porta un tendal Fiamma F35 Pro titanum de 220 centímetres per als dies que el sol apreta.

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon