La Sisqueta

HYUNDAI H1 HSV 4WD

És un vehicle d’aventura pensat per a l’oci de 2 persones, o fins a 2 adults i 1 nen, tot i que està homologada per portar fins a 7 persones al seu interior amb els corresponents sistemes de seguretat. 

 

El vehicle es troba equipat amb tres files de seients de sèrie. La filera del mig porta uns seients capaços de moure’s per unes guies longitudinals i de girar sobre si mateixos 360 graus, permetent una gran optimització de l’espai en cada moment.

 

Està concebut com un vehicle d’aventura bàsic, pensat per als qui comencen o pels més espartans, però sense escatimar prestacions que et permetin arribar allà on vulguis.

 

És el vehicle més petit de la flota de campercat4x4, cosa que li dóna menys capacitat en equipament camper però en canvi molta més maniobrabilitat, essent capaç de passar per les pistes més revirades de les nostres contrades.

La tracció del vehicle de forma estàndard és 4x2, si bloquegem les palanques que trobem a les rodes davanteres passem a que aquestes passin a tenir tracció provinent del transfer de la caixa de canvis sense cap esforç. Un cop a l’interior del vehicle ja podem accionar els botons de la tracció integral o de les marxes curtes en cas de necessitar-les. Un cop accionem aquest botó es converteix en un autèntic 4x4, el qual pot passar per on sigui i dur-nos als indrets més inhòspits que coneixem.

 

És un tipus de vehicle que al tenir la part frontal curta des de l’eix davanter, disposa d’un angle d’atac superior al de molts 4x4 de reconegut nom.

El canvi de marxes manual de 5 velocitats està en acord amb la resta del vehicle amb una relació de marxes molt ben calculada en relació a la potència del motor, cosa que fa que sigui extremadament còmode de conduir-lo per qualsevol de les rutes que us plantegem.

A la part de dalt del vehicle hi ha equipada una tenda de sostre de la casa AUTOHOME i concretament el model COLUMBUS, que ofereix un llit de 120x200 centímetres, apte per dos persones o dos persones i un nen petit.

 

Aquest model de tenda de sostre disposa de dues portes laterals amb cremallera i mosquitera. La lona de polièster que la confecciona és completament impermeable i no deixa passar el vent més que per les zones que actuen com a respiradors. Tenim un confort extra amb la cubeta de fibra de vidre exterior que sempre posarem de cara al vent dominant de la zona on estem. Al seu interior hi trobem un còmode matalàs equipat amb un aïllament anti-condensació a la part de sota per al descans i dos coixins.

 

Un cop la tenda està desplegada és fixa l’estructura de manera que no pugui plegar-se per cap motiu. L’accés a la mateixa es fa per una escala d’alumini que podem recollir un cop a dins. L’alçada quan està desplegada és de 130 centímetres.

 

És un model de tenda extraordinàriament còmoda de desplegar i de plegar, maniobres que es fan en escassos segons. 

La conducció del vehicle amb la tenda al sostre no representa cap incomoditat i pràcticament no hi ha una despesa extra de combustible donada la seva forma aerodinàmica i la poca alçada que té quan està tancada, només 30 centímetres.

 

El lloguer d’aquest vehicle es complementa, de manera opcional, amb una taula de càmping amb les cadires necessàries per als ocupants, una cuineta de gas i dues dutxes solars per a poder disposar d’aigua en qualsevol indret.

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon