top of page

Què oferim?

Si el que vols és llogar un vehicle camper  4x4 que et permeti poder anar a aquells llocs als que no arriben les autocaravanes tradicionals.

Si ets dels que t’agrada poder dormir en llocs envoltat de natura, sense haver-te de preocupar del que passa al teu voltant.

Si t’agrada poder gaudir de pistes aptes només per vehicles 4x4 en total autonomia.

Si vols viatjar a través de tota mena de paisatges: des de la neu fins a la sorra, des de les pedres fins a l’asfalt.

Si ets un apassionat dels esports a l’aire lliure: esquí de muntanya, BTT, bicicleta de carretera, piragüisme, trailrunning, travesses, vies verdes,...

Si senzillament el que et motiva és anar a fer el seguiment d’alguna prova esportiva: una setmana seguint el tour de França pels Pirineus o la vuelta ciclista a España o bé poder gaudir d’uns dies al circuit de Catalunya mentre es disputa algún gran premi.

Si vols anar a fer el camino de Santiago o qualsevol altra ruta de diversos dies amb un vehicle de suport, fer l’etapa que més et convingui cada dia i poder triar allà on dormiràs,

lloguer campers Barcelona

...has trobat el vehicle ideal!!  Equipat amb cuina, nevera, dutxa, WC, i tot el que necessites per poder gaudir de total llibertat però alhora també de total intimitat del lloc que tu has escollit per passar-hi la nit, vivint així una experiència única.

Pots triar cada dia on et ve més de gust passar la nit i l’endemà quan t’aixequis pots trobar un paisatge nevat, una platja solitària, un bosc frondós, però també pots despertar-te al costat del paddock d’un gran premi, al càmping més meravellós del món.

Si no tens lloc a casa, ni necessitat de mantenir un vehicle d’aquestes característiques durant tot l’any, tenim allò que sempre has desitjat. Nosaltres ens encarreguem de tot, et planifiquem la ruta, et lloguem el vehicle, et posem totes aquelles coses que necessites per a la teva aventura i, fins i tot, si ens ho demanes, et fem la compra amb allò que et vingui més de gust, per a que no t’hagis de preocupar absolutament de res, només has de posar la il·lusió, les ganes de passar-ho bé, la teva experiència i arrencar alguna de les nostres furgonetes, de ben segur que no et decebran!

bottom of page