top of page

Aclariments més freqüents

On i com recollir el teu vehicle

 

La nostra flota de vehicles es troba al municipi del Catllar, a 12 quilòmetres de la ciutat de Tarragona.

Si vens a les nostres instal·lacions a recollir el vehicle, pots deixar el teu aparcat al carrer sense problemes, però sempre sota la teva responsabilitat.

També et podem recollir en qualsevol aeroport, estació de tren o d’autobusos, aquests casos queden subjectes a la disponibilitat i s’aplicaran les següents tarifes per servei:

 

AVE Camp de Tarragona         20 €

Aeroport de Reus                   30 €

Aeroport de Barcelona          125 €

Per qualsevol altra destinació consultar-ho

 

Us esperarem al punt de trobada acordat amb el vehicle que hagi estat escollit per vosaltres perfectament preparat per sortir després de les explicacions necessàries (compteu entre una hora i mitja i dues hores).

 

Horari de recollida i retorn dels vehicles

 

Els horaris habituals de recollida són entre les 13:00 i les 17:00 hores, i els de retorn abans de les 19:00. No obstant, si necessites uns horaris diferents, posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem d’adaptar-nos i trobar una solució.

En cas de que hi hagi un increment en el temps del lloguer acordat, es facturarà a raó de 12 euros per hora, fins a un màxim del preu de lloguer per dia.

 

Documentació del vehicle

 

Els vehicles s’entreguen amb tota la documentació en regla per a poder circular, això inclou: permís de circulació, fitxa tècnica del vehicle, manual d’ús del vehicle i assegurança. El no retorn o retorn en mal estat de tota aquesta documentació, serà motiu d’aplicació d’un càrrec a la fiança dipositada de valor igual al cost de reposició de cada element segons estament (direcció de trànsit, concessionari oficial...).

 

Assegurança

 

L’assegurança dels vehicles és a tot risc amb una franquícia de 600 €, que és la quantitat que s’ha de deixar de fiança quan se’n lloga un.

 

Aquesta quantitat és per a fer front a possibles desperfectes o danys que es produeixin al vehicle, tant interiors com exteriors de qualsevol mena.

 

Aquesta quantitat es reemborsarà en la seva totalitat si no es produeix cap dany durant el període de lloguer i servirà igualment per fer front a possibles multes de trànsit.

 

L’assegurança a tot risc dels nostres vehicles inclou també assistència en carretera.

 

L’assegurança no cobreix els objectes personals que hi hagi a l’interior del vehicle, ja sigui deteriorament, pèrdua o robatori.

 

Com actuar en cas d’avaria

 

El primer que has de fer és avisar a Campercat4x4 per tal de poder gestionar l’avaria en qüestió.

 

Els vehicles sempre porten un número d’emergència per a poder contactar amb l’assistència en cas de necessitat.

 

Recomanem que a banda del que contracteu amb Campercat4x4, us feu una assegurança de vacances amb alguna empresa aliena a la nostra per tal de fer front a possibles afectacions no previstes.

 

Condicions de lloguer

 

Per tal de poder llogar algun dels nostres vehicles i d’acord amb el tipus d’assegurança que tenen els mateixos, és del tot imprescindible que el conductor tingui més de 25 anys i amb una antiguitat de 2 anys en la possessió del carnet tipus B.

 

En cas de que no siguis resident a Europa, s’haurà de presentar el carnet de conduir internacional.

 

Documentació necessària per al lloguer

 

Abans de retirar el vehicle s’haurà hagut de presentar la següent documentació: DNI o passaport, carnet de conduir, resguard de l’ingrés de la fiança, resguard de l’ingrés del cost del lloguer i còpia d’una factura de subministrament domèstic de menys de 3 mesos en el moment del lloguer, que confirmi la residència del llogater.

 

Sense aquesta documentació, no es podrà retirar en cap cas el vehicle i s’aplicaran les condicions de cancel·lació a darrera hora.

 

S’ha de tenir en compte que els costos addicionals de transferències bancàries aniran sempre a càrrec del llogater. Igualment, s’ha de ser previsor amb les transferències, doncs hi ha entitats bancàries que tarden fins a 4 dies a fer visibles els moviments.

 

En el moment de l’entrega del vehicle es procedirà a la signatura d’un contracte, per duplicat, entre Campercat4x4 i el llogater del mateix. El llogater està obligat a dur-lo al vehicle durant els dies que tingui el vehicle arrendat.

 

Conductor addicional

 

Sempre que es compleixi amb els requisits de les condicions de lloguer, es poden afegir conductors habituals, els quals tindran un cost de 60 euros per lloguer i persona.

 

Quilometratge

 

El quilometratge és il·limitat en períodes de lloguer de més de 8 dies. Si el teu lloguer és inferior a aquest període, el preu de lloguer diari inclou 250 quilòmetres al dia i la resta es facturarà a raó de 0,42€/km IVA inclòs en el preu.

 

Si tens previst fer molts quilòmetres, t’oferim els següents paquets: paquet de 500 quilòmetres a 185 euros i un paquet de 1000 quilòmetres a 350 euros.

 

En cas de que no es facin els quilòmetres contractats en un pack no es retornarà l’import a la devolució del vehicle.

 

El combustible de les furgonetes és el gasoil, són de motor diesel.

 

Pressupost i confirmació de reserves

 

Si estàs interessant en algun dels nostres vehicles no has de fer més que demanar-nos pressupost i tan aviat com ens sigui possible te l’enviarem.

 

Si acceptes el pressupost, per tal de confirmar la reserva del vehicle ens hauràs de fer un abonament en compte del 40% de l’import del pressupost. Tan aviat es rebi la transferència us farem un correu electrònic amb la seva confirmació.

 

El 60% restant s’haurà de fer efectiu abans de 30 dies de l'inici del lloguer del vehicle que hagis escollit.

 

En cas de que no tinguem alguna confirmació d'haver fet el pagament en aquest periode es perdrà la reserva i s'aplicarà la tarifa corresponent a la cancel·lació de reserves de 15 a 30 dies i per tant només es retornarà el 20% de l'import total del lloguer.

 

Cancel·lació de reserves

 

Es retornarà l’import del preu total del lloguer, seguint els següents barems:

 

Més de 60 dies fins a l’inici del lloguer es retorna el 100%

De 31 a 60 dies fins a l’inici del lloguer es retorna el 25%

De 15 a 30 dies fins a l’inici del lloguer es retorna el 20%

De 8 a 14 dies fins a l’inici del lloguer es retorna el 10%

Menys de 7 dies fins a l’inici del lloguer es retorna el 0%

 

La data utilitzada per aplicar el percentatge que correspongui, serà la del dia que es rebi la cancel·lació per via telefònica o correu electrònic.

 

Si per raons de força major no es pot entregar el vehicle per part de Campercat4x4, es retornarà el total dels diners dipositats.

 

Donat que els vehicles de que disposa Campercat4x4 són gairebé únics, no ens podem comprometre a buscar-ne un amb les mateixes característiques en aquests casos.

 

Què incloem en el lloguer

 

Als preus que trobeu a l’apartat corresponent distingim dues temporades diferents: alta i baixa.

 

La temporada alta són els mesos de juny, juliol, agost i setembre, així com els períodes de vacances escolars i els ponts.

 

La temporada baixa són els mesos d’octubre, novembre, desembre, gener, febrer, març, abril i maig, exceptuant els períodes de vacances escolars i els ponts.

 

El preu que s’indica en cada un dels apartats inclou el lloguer del vehicle, l’assegurança a tot risc amb assistència a carretera i tots els estris bàsics que pots necessitar durant la teva estada.

 

Equipaments especials

 

Els vehicles es subministren amb una bombona de campingas blau de mida gran i una de petita per casos d’emergència. En cas de que hagis de comprar una bombona per necessitat, et reemborsarem el seu import quan ens tornis el vehicle.

 

A l’apartat d’equipaments addicionals, trobaràs tots aquells altres complements que posem a la teva disposició per completar l’equipament bàsic.

 

Quan facis la reserva del vehicle ens hauràs d’indicar si portaràs les teves tovalloles, els teus sacs i/o llençols o bé prefereixes llogar-ho tot amb nosaltres.

 

Un altre element important i que convé reservar amb temps són les cadiretes per a nadons, especificant el grup d’edat de la mateixa. Si ho desitgeu podeu portar la vostra pròpia cadireta.

 

Si abans de llogar algun dels nostres vehicles vols tenir informació de primera mà i no en tens prou amb les fotos i informació de la web, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i venir a fer-nos una visita per veure si s’adapta a les teves necessitats.

 

Mascotes als vehicles

 

Nosaltres mateixos som uns grans amants dels animals, però entenem que no tothom ho és i fins i tot hi ha gent amb al·lèrgies i problemes de diferents índoles que no poden conviure amb les mascotes, per la qual cosa no podem autoritzar-los a bord.

 

Si vols anar de vacances i no saps amb qui deixar la teva mascota et podem ajudar a buscar un lloc a prop de les nostres instal·lacions on tindrà un excel·lent tracte.

 

Com he de retornar el vehicle

 

El vehicle s’ha de retornar en les mateixes condicions en les que s’entrega, dipòsit de gasoil ple, dipòsit d’aigües brutes buit, dipòsit d’aigua neta ple, potti buit i net, net interiorment i exteriorment.

 

En cas de que algun d’aquests elements no estigui en les mateixes condicions de la recollida es cobrarà un import que quedarà reflectit a la signatura del contracte.

 

Per tal de facilitar la neteja es pot anar a l’àrea d’autocaravanes que hi ha a escassos 3 quilòmetres de les nostres instal·lacions, on es pot buidar el dipòsit d’aigües brutes, buidar el potti i carregar el dipòsit d’aigua neta.

 

En cas de que no estiguis disposat a fer la neteja del vehicle ni a omplir i buidar els dipòsits, pots contractar amb antelació al lloguer aquest servei, el cost d'aquest serà:

 

Buidat del dipòsit d’aigua bruta            12 €

Buidat i neteja del potti                       25 €

Omplert de dipòsit d’aigua neta           15 €

Neteja exterior del vehicle                   30 €

Neteja interior del vehicle                    45 €

 

Altres

 

No es pot fumar a l’interior dels vehicles, per respecte a futurs llogaters.

 

No es poden encendre espelmes, ja que representa un gran risc de combustió.

Són vehicles de gairebé 3 metres d'alçada, s’han de conduir amb cura, especialment en condicions de vent fort i pel que fa a accés a llocs amb limitació d'alçada.

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS

bottom of page