top of page
lloguer de furgoneta 4x4

Qui som?

Som el Marc i la Serena, uns apassionats de viatjar en furgoneta, dues persones que durant més de 15 anys hem recorregut meravellosos indrets amb les diferents furgonetes que hem tingut, gaudint amb cadascuna d’elles i d’aquesta forma única de viatjar.

 

Així hem visitat Còrsega, Dolomites, Marroc, Pirineus pels dos vessants, Alps italians, francesos i suïssos, Eslovènia, Noruega, Rússia, Letònia, Lituània, Polònia i Islàndia, molts quilòmetres plens d’experiències enriquidores.

 

La nostra primera furgoneta va ser una T3 syncro amb sostre elevable, anys després ens vam modernitzar amb una T4 syncro i seguint amb les volkswagen vam passar a una T5 4motion amb sostre elevable, fins que finalment va arribar la Barretina, una Mercedes Sprinter 4x4 que vam camperitzar al nostre gust amb tota mena de detalls.

La nostra afició a les furgonetes ens va fer replantejar la vida i vam decidir compartir amb vosaltres la nostra estimada Barretina, per a que en gaudíssiu tant com en vam gaudir nosaltres.

 

En l'actualitat la Barretina ja no està amb nosaltres però podeu gaudir de la Boira, una Volkswagen Crafter 4motion preparada per la prestigiosa casa austríaca Achleitner, que també es va camperitzar de manera còmoda i funcional, i la Sisqueta, una Hyundai H1 4x4, un camper més bàsic i econòmic.

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS

bottom of page