top of page

Tria una de les rutes que us proposem!

A diferència d’altres rutes de 4x4, les rutes que nosaltres et proposem són rutes per les quals han passat els nostres vehicles sense problemes, són rutes que hem trepitjat sobre el terreny per poder-vos garantir el poder-hi transitar fàcilment, amb tranquil.litat i sense grans dificultats. Tot i això, sempre s'ha de consultar abans l’estat de les pistes en algun dels punts d’informació que us donem.

 

No som amants del 4x4 extrem, volem que pugueu gaudir de la conducció i del paisatge sense estar pendent de que pugueu o no passar pels indrets que us proposem.

 

Són rutes per fer en família o amb amics, són rutes que us poden acostar a llocs meravellosos, on cadascú tria si des d’allà vol fer una excursió a peu, en bicicleta o senzillament arribar fins allà i gaudir de l’indret.

 

Si t’interessa et podem assessorar en fer tot tipus d’excursions a peu o en bicicleta per la zona que escullis en funció de l’època de l’any. I un cop arriba el vespre, et proposem diferents llocs per passar la nit, si t’agrada la solitud de l’alta muntanya o bé dins un bosc frondós, o bé prefereixes pernoctar en un càmping, tu tries i ho pots fer sobre la marxa, depenent en cada moment de les condicions. Això si, t’assegurem que si necessites llibertat i tranquil·litat, podràs dormir en els millors llocs que has dormit mai!

 

També et suggerim alguns lloc per poder gaudir dels millors àpats de cada ruta i llocs on et pots proveir de tot tipus de serveis que necessitis: gasoil, menjar, aigua potable, etc...

Algunes precaucions i recomanacions a tenir en compte.

Les rutes que ofereix Campercat4x4 són per pistes forestals, algunes d’elles d’alta muntanya, on les condicions climàtiques poden ser variables, freqüentment poden haver-hi pluges fortes i fins i tot neu, inclús a l’estiu.

Es recomana abans de començar una d’aquestes rutes tenir el dipòsit de gasoil ple.

No està permès sortir de la pista, ens hem de centrar estrictament a les pistes com quan circulem per una carretera asfaltada. Conduir camp a través no està permès i afecta de manera negativa al medi natural.

 

Campercat4x4 no es fa responsable dels danys que puguin patir els vehicles o els seus ocupants si no es fa la ruta en bones condicions meteorològiques i si no s’ha consultat prèviament l’estat de les pistes. Recomanem no fer aquestes rutes després de períodes de pluges intensos o de nevades en cotes baixes.

Campercat4x4 declina tota responsabilitat en cas de que es faci una conducció inadequada dels nostres vehicles.

No oblidem que quan llogueu un dels nostres vehicles signarem un contracte que se sustenta sobre unes condicions de contractació que són d’obligat compliment.

Lloguer de vehicles d'aventura creats per a l'aventura..  

NO NOMÉS LLOGUEM VEHICLES, OFERIM EXPERIÈNCIES!

                                                                                                                                                         ©2016  by Campercat4x4

                                                                                                                                                                      carrer pubilla 56 MAS VILET DELS PINS

bottom of page